MUSTIKA RATU | DE'PUTIH | SENDAYU TINGGI | NURBEAUTYLINE | SARIAYU | LEESA FORMULA | NATASYA
yellow-daisy-banner SEGALA PRODUK YANG DITAWARKAN DAN DIJUAL ADALAH MENGIKUT SYARAT-SYARAT YANG TELAH DITETAPKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA. SEBAGAI PENGGUNA ANDA HARUSLAH MENENTUKAN PRODUK YANG SERASI DENGAN ANDA. TERIMA KASIH
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

PRODUK DE'PUTIH

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
De’Putih®
Ringkas, Selamat & Berkesan

Rangkaian produk De’Putih® ringkas, selamat dan berkesan.
Baru-baru ini, syarikat De’Putih® telah melancarkan kempen peningkatan keberkesanan produk dan pembungkusan rangkaian produknya di pasaran. Formulasi baru yang lebih hebat dan lebih berkesan ini amat sesuai memulih, mencerah dan mengatasi masalah kulit gelap, jerawat, jeragat, berminyak dan garis kedutan. Penggunaan berterusan pasti akan menyerlahkan kecerahan seri wajah pengguna. Pembungkusan baru De’Putih® yang berimej mewah ini menambahkan nilai produk dan memberi keyakinan kepada pengguna.

Produk De’Putih® dikenali di pasaran sebagai produk yang ringkas, selamat dan berkesan dengan harga yang amat berpatutan. Kini, semua pengguna mampu memiliki wajah yang bersih dan berseri tanpa perlu berbelanja tinggi. De’Putih® amat meghargai sokongan semua penggunanya selama ini. De’Putih® mengucapkan terima kasih kepada semua pengguna setia dan pengguna baru.

Produk De’Putih® mematuhi garis panduan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Dirumas khas daripada ekstrak buah-buahan dan bahan semulajadi. Tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti hydroquinone dan tretinion. Produk DePutih halal, selamat dan tiada kesan sampingan. Pengguna boleh menggunakan produk DePutih tanpa was-was.

(Klik produk untuk info)
DE'PUTIH FACIAL TONER (50ml)
   
SET DE'PUTIH 3 DALAM 1

DE'PUTIH DAY CREAM
   
DE'PUTIH NIGHT CREAM  
KRIM PELEMBAB
   
SABUN HERBAL (50G)
   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Powered by Blogger